Willem

Eerst had ik een beetje een afkeer voor Follow Me! Dit kwam, ironisch genoeg, door alle reclame die ervoor werd gemaakt. Maar omdat meerdere van mijn vrienden gingen, heb ik me toch aangemeld.

In het begin merkte ik nog dat ik bijna alles al wist, omdat ze bij de basis beginnen voordat er dieper in het geloof gedoken wordt. Ieder volgend weekend begon ik de lessen interessanter te vinden.

Naast theorie was er ook praktijk, waarbij we met de groep iets gingen doen wat een toepassing was van de dingen die we dat weekend hadden geleerd. In de deelgroepen kon je het over alle dingen hebben en erop vertrouwen dat het binnen de groep bleef.

Misschien dat je zulke dingen vaker hebt gedaan en daarom niet het idee hebt dat je dit zou moeten doen, maar dit is dus waarom je het wèl moet doen: het is een heerlijke extra input door het jaar heen en je leert super veel over het geloof. Als je het idee hebt dat je echt een groot glas geloof wilt drinken, dan zou ik al je bekers meenemen naar Follow Me!, want het regent er interessante informatie over het geloof.

En dat is nog niet alles, want je leert ook nog eens dat je het mag vertellen aan andere mensen. Als je het idee hebt dat je niet weet wat je moet zeggen wanneer mensen je vragen stellen over het geloof, dan ben je bij Follow Me! aan het juiste adres.

En ja, ik ging er aan het begin alleen heen omdat ik mijn vrienden daar zou zien, maar ik heb er zelfs heel wat vrienden bij gemaakt. En ik heb me gerealiseerd dat ik ook naar Follow Me! kom om mijn allerbeste vriend beter te leren kennen, namelijk: Jezus.