Ervaringen

Ik heb veel kennis over het geloof en leer steeds meer in mijn studie Theologie. Daardoor werd het geloof steeds meer een zaak van weten in plaats van (be)leven. Door Follow Me! is mijn geloof weer levend geworden. Ik ben niet alleen meer met mijn verstand gaan geloven, maar ook met mijn hart en ziel.Meer lezen over “Jan-Willem”

Jan-Willem

Follow Me! laat je nadenken over hoe jij met God leeft, wilt leven en wat je kan geven aan deze wereld waarin God zo nodig is.

Peter

Follow Me! heb ik leren kennen als een hele zinvolle en stevige training in discipelschap, waarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd om (bijna) jongvolwassenen vanuit de Kerk te ondersteunen om mensen tot gesprek over Kerk en geloof uit te nodigen.

pr. J.M. de Bruin

Ik vond het fijn dat we ruimte kregen om binnen Follow Me! onze talenten te gebruiken.

Daniëlle

Het is fijn dat je bij Follow Me! een veilige plaats hebt waar je stappen kunt zetten en fouten mag maken.

Piet

Ik heb Follow Me! ervaren als een zeer leerzame tijd over mijzelf en over het geloof. Het was een plek waar ik mijn vragen en twijfels kwijt kon en waar ik mocht zijn wie ik ben.

Marije

Voordat ik aan Follow Me! begon, was ik nog best wel zoekende in mijn geloof en wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Maar de paar verwachtingen die ik had, zijn ver overtroffen! Tijdens Follow Me! leer je hoe het is om een leerling van Jezus te zijn. Je leert te groeien inMeer lezen over “Jeanne”

Jeanne

Ik vond de Follow Me-bijeenkomst, waaraan ik deelgenomen heb, zeer goed en zinvol. U bouwt aan de geloofsverdieping van de nieuwe generatie van de Kerk. Het is de grote investering, die het van u vraagt, méér dan waard. Doorgaan, met de zegen van de Heer! 

pr. Filip de Rycke

Follow Me! helpt je om een levensstijl te ontwikkelen van blijven leren en blijven groeien – onderweg met Jezus.

Harm Ruiter, KISI Nederland

Ik heb geleerd dat God onvoorwaardelijk van me houdt en dat ik zijn liefde niet hoef te verdienen. Dit inzicht heeft iets veranderd in mijn denkproces. Voorheen zocht ik God alleen op als het me uitkwam en nu betrek ik God in mijn leven bij alles wat ik doe. Dat brengt me veel vrede enMeer lezen over “Karolina”

Karolina

Ieder weekend verdiepte ik mij in een bepaald onderwerp en zo leerde ik steeds nieuwe aspecten van God kennen. We kregen bijvoorbeeld inleidingen, maar vooral de onderlinge gesprekken vond ik erg fijn en waardevol. Door Follow Me! ben ik nog meer gaan beseffen dat God met ieder van ons, op een persoonlijke manier, bezig is.Meer lezen over “Lisanne”

Lisanne

Follow Me! heeft mijn leven verrijkt doordat ik God beter heb leren kennen, en de rijkdom van het geloof heb mogen ervaren. 

Mirjam

Jezus volgen doe je niet zomaar. Follow Me! laat aan jongeren zien wat dat werkelijk betekent.

Tim Schilling, Centrum voor Parochiespiritualiteit

Als ‘begeleidende priester’ mag ik constateren dat de jongeren die het programma van Follow Me! volgen, een diepe persoonlijke ontwikkeling doormaken. Uit de gesprekken en reacties kan ik zien hoe Follow Me! beantwoordt aan hun diepgewortelde behoefte aan groei in persoonlijk geloof en in kerkelijk commitment. Follow Me! is daarmee een concretisering van de algemeneMeer lezen over “pr. Ad Verest”

pr. Ad Verest

Follow Me! heeft mij nieuwe vriendschappen met anderen, maar bovenal een nieuwe vriendschap met God gegeven. De opbouw van de weekenden en de input vanuit de verschillende sessies hebben mijn kijk op het geloof en mijn relatie met God in positieve zin veranderd! De praktische opdrachten hebben daarnaast erg geholpen om de nieuw opgedane visies enMeer lezen over “Daniël”

Daniël

Eerst had ik een beetje een afkeer voor Follow Me! Dit kwam, ironisch genoeg, door alle reclame die ervoor werd gemaakt. Maar omdat meerdere van mijn vrienden gingen, heb ik me toch aangemeld. In het begin merkte ik nog dat ik bijna alles al wist, omdat ze bij de basis beginnen voordat er dieper inMeer lezen over “Willem”

Willem
%d bloggers liken dit: