Wie zijn wij?

Maak kennis met het team achter Follow Me!

Mark

Voorzitter Follow Me! kernteam

Het leukste aan Follow Me! is nieuwe mensen te leren kennen en te zien hoe ze groeien en opbloeien door bewuste keuzes te maken in hun leven met God.

Annemarie

Kernteam Follow Me!

Met Follow Me! leggen jonge mensen een basis onder hun geloof waar ze de rest van hun leven op voort kunnen bouwen. Ik vind het tof om daar iets aan bij te mogen dragen.

Frankwin

Kernteam Follow Me!

Ik geniet er enorm van om God in de levens van jongeren te zien werken. Mijn passie is om je te helpen ontdekken wie je bent en Wie God is.

Het leukst vind ik het om elkaar te leren kennen, samen te groeien in geloof en veel lol te hebben.

Ik kom naar de weekenden met een bereidwillig hart om met de Heilige Geest samen te werken, en natuurlijk met mijn tandenborstel.

Martijn

Kernteam Follow Me!

Het mooiste aan Follow Me! vind ik te zien wat God doet in het leven van jonge mensen. Ze in 8 weekenden te mogen zien groeien en te zien welke talenten God ze gegeven heeft. Dat geeft hoop voor de Kerk van morgen!

Lisanne

Kernteam Follow Me!

Ik hoop dat de deelnemers God nog beter mogen leren kennen. Dat gun ik iedereen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Het leukst aan FM vind ik dat je met leeftijdsgenoten over God leert en elkaar daarin kunt bemoedigen. Je voelt je echt niet alleen in je geloof!

Ik breng mijn ervaringen met God mee naar FM. Maar ook mijn gezelligheid, energie en luisterende oor. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Arianne

Daniël

Ik doe mee omdat ik mijn relatie met God graag nog meer zou willen verdiepen. Ik wil heel graag met Hem op pad gaan!

Jan-Willem

Follow Me! heeft mij geleerd hoe ik God in mijn hart kan toelaten in plaats van alleen in mijn hoofd. Het heeft mij geleerd om te voelen, en niet alleen maar te denken.

Liesbeth

Ik doe mee aan Follow Me! omdat ik enthousiast word als ik zie hoe we groeien van Gods liefde. Vooral als we deze met Hem, elkaar en anderen delen.

Piet

Ik doe mee omdat Follow Me! een van de beste dingen is die de Nederlandse kerk in decennia is overkomen.

Nu in coronatijd ontdekken we hoe belangrijk echte gemeenschap is. Follow Me! biedt jonge mensen echte gemeenschap. De plekken in de kerk waar echte gemeenschap is, zijn de plekken waar je groei kunt verwachten.

Hoe mooi is het om een beetje het gevoel te krijgen hoe het was voor die 12 jonge gasten die Jezus achterna liepen…

Wendy

Ik doe mee aan Follow Me! omdat ik heel graag jongeren wil motiveren om een relatie aan te gaan met Jezus. Wat een verrijking is dat voor je leven! Ik haal er zelf veel energie uit om jongeren hierin te zien groeien en ik groei zelf met ze mee. Wat een top-combinatie!

Sandra

Ik wil graag Gods liefde en barmhartigheid, die ik zelf ontvangen heb, doorgeven aan anderen – en jongeren daarin zien groeien!

Wouter

Ik vind het belangrijk dat iedereen terugkeert naar Christus en zichzelf een discipel van Jezus wil noemen. Hierin speelt Follow Me! een belangrijke rol. Dit heb ik zelf mogen ervaren!

%d bloggers liken dit: